‘A Huge Big Fat Hug’ colorinspiration by Pantone

Pantone heeft dit jaar niet één kleur, maar twee kleuren uitgekozen tot kleur van het jaar. Pantone: in deze tijd zoeken mensen naar mindfulness en welzijn als tegengif voor hedendaagse stress, vriendelijke kleuren doen ons verlangen naar geborgenheid en veiligheid . Rose Quartz is een zachte toon die mededogen en een gevoel van kalmte uitstraalt. Serenity is een koele blauwe kleur die, volgens hen, ‘troost met een kalmerend effect en gevoelens van verademing en ontspanning naar boven brengt, zelfs in turbulente tijden. Samen spreken de kleuren verbondenheid en welzijn uit. Zie ook de website van Pantone.

beeldstrook_serentiy rose quartz BloomInspiration liet zich inspireren door Pantone’s Color of the Year 2016 voor deze blog. Het cadeaupapier van Jurianne Matter combineerde we met zachtroze en blauwe kleurenstalen van Flexa samen met fris witte ranonkels. Het cadeaupapier Soft Berries en Glasshouse zijn typische thema’s in de ontwerpen van Jurianne Matter. Onder haar eigen naam begon Jurianne Matter in 2008 haar eigen label met papierontwerpen. Haar grootste inspiratiebron voor haar werk is de natuur. Het cadeaupapier ontwierp zij in samenwerking met het Nederlandse bedrijf Ompak cadeauverpakkingen.

Op de foto’s: kaart A HUGE HUG Ohsoprettyparty, maskingtape Bloomingville via By Zenz, verfstaal blauw Flexa N0.03.77, inpakpapier Soft Berries van Jurianne Matter via Ompak, kleurstalen blauw Q3.16.65 en roze D5.13.72 Flexa, schaaltje Harm+Elke, inpakpapier Glasshouse Nude van Jurianne Matter via Ompak, kruidenschaartje privébezit.

Met dank aan: Flexa en Ompak

Please follow and like us: