Ariadne at Home Bloemenatelier

Ariadne at Home: Bloemenatelier & woonhuis

Bij Ariadne at Home houden ze van bloemen en dat zie je terug in het bloemenatelier&woonhuis op de vtwonen & designbeurs 2017. Ook bij BloomInspiration zijn we gek op bloemen 😉 Vandaar dat we graag even binnenkijken in dit romantische bloemenatelier en woonhuis. Het bloemenatelier was ingericht als workshopruimte en naast verse bloemen hing de ruimte vol met romantische bloemenprints en handgemaakte bloemenkransen. Helemaal passend bij de romantisch landelijke stijl van Ariadne at Home.

Ariadne at Home Bloemenatelier
Het woonhuis is dit jaar knus en compact ingericht, de woonkamer voelt als een Tiny House met een kleine slaapkamer op de vide. De aandacht gaat vooral naar het bloemenatelier, waar je tijdens de vtwonen & designbeurs regelmatig kon aanschuiven aan de grote houten tafel bij een van de bloemenworkshops van Judith de Vries. Naast dat Judith tuinontwerper en bloemenstylist is, maakt ze bloemige kunstwerkjes van gedroogde bloemen. De bloemenkransen op de muur zijn van Judith de Vries. De droogbloemen zijn van Dille & Kamille. Boven de werkbank hangt een canvas poster met zachtroze bloem (Mo-Ca).  Op de linkerfoto hangt een mini-canvasdoek en knijper met reageerbuis van Vlinder&Vogel. Handgeschept papier met bloemen via Etsy, bloemenkrans Tuin van Judith. En kleine canvas poster met bloemenprint (Mo-Ca).

Ariadne at Home Bloemenatelier

Naast het bloemenatelier was een knusse woonkamer met slaapzolder, ingericht. De muren zijn geschilderd in de zachte warme witte tint van ChalkPaint TM Pure van verfmerk Annie Sloan. De zithoek met op maat gemaakte matraskussens met stof Almond van By Mölle nodigt uit om op neer te ploffen met een warm kopje thee. De ladder van HK Living is versiert met bloemdecoratie van Judith de Vries (Tuin van Judith). Vloerkleed van CarpetVista.

Ook zelf aan de slag met het maken van je eigen (gedroogde) bloemenkrans? Houdt de blog van BloomInspiration komende week in de gaten. Er komen een paar bloemen DIY’s op de blog!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Please follow and like us: