Binnenkijken in het vtwonenhuis 2016

Elk jaar kijken we weer uit naar het vtwonen huis op de vtwonen & designbeurs en is het weer een verrassing wat we te zien krijgen. Ook dit jaar pakte vtwonen weer groots uit en konden we ons weer vergapen aan al dat moois in het vtwonenhuis. Naast dat de vtwonen-collectie te zien was in het woonhuis, door middel van vloerbekleding en woonaccessoires kon je ook volop inspiratie opdoen op het gebied wandbekleding (behang en verf), op maat gemaakte kasten, woonobjecten van diverse ontwerpers en slimme en stijlvolle DIY oplossingen voor in huis. De verfkleuren op de wand zijn een nieuwe samenwerking met vtwonen en Graham & Brown van een groen-vergrijsd kleurenpalet in de woonkamer tot speels oker-grijs combinatie in de kinderkamer. BloomInspiration maakte deze binnenkijker en omdat er ook dit jaar zoveel te zien is kun je ook de komende blog genieten van het vtwonenhuis en nemen we een uitgebreid kijkje in de tuinkamer.

beeldstrook_vtwonenhuis-keuken

De ruimtes in dit woonhuis zijn ruim opgezet en dat zie je meteen in de grote keuken. Tegen de achterwand staat een grote kast van Combitex die multifunctioneel is ingericht. Niet alleen vind je hier de keukenapparatuur terug, ook is er ruimte voor een klein bureautje. Uitgewerkt? Dan klap je het bureau in en is deze vervolgens netjes weggewerkt in de kastenwand. Niet alleen de kastenwand is van hout, ook zien we veel houten woon -en keukenaccessoires terug in de keuken gecombineerd met aardewerk en porselein. Op de muur met grote kruiden illustraties muurverf van vtwonen en Graham & Brown kleur Off black.

Citruspers, pastabord, koffiekopjes Lilo Keramiek, pasta Dille & Kamille, keukenbestek en potten hout Household Hardware, kast Combitex, kruk met leuning Neef Louis, vachtje Van Dijk & Ko, lamp groen, Brût Amsterdam, apothekerspotten bruin Burbri, kan Ferm Living, kopje grijs-wit HK Living, ladder hout HK Living, draadmand zwart triv vtwonen.

beeldstrook_vtwonenhuis-woonkamer

In de zithoek met houtkachel is de wand van boven tot onder betegeld met de tegels Square Powder White uit de vtwonen-collectie. Door van te voren al rekening te houden met uitsparingen in de wanden creëer je slimme oplossingen voor het opbergen van het hout, daarnaast is het ook nog een mooi gezicht al dat hout. Boven de kachel zit is een vak in de wand gemaakt waardoor er ruimte is voor een mooie verzameling zoals de wandklokjes van Elke van de Berg. Ook hier zie je veel verschillende materialen als aardewerk en porselein gecombineerd met glaswerk. Dat je niet alleen tegels kunt gebruiken voor op de wand of vloer laat de eettafel zien. Het onderstel is op maat gemaakt door een smid en bekleed met de vergrijsd-blauwe tegels Villa Petrol Blue Matt van vtwonen.

Tegels Square Powder White vtwonen collectie, houtkachel Tubestove van Weltevree, mand zwart Household Hardware, vloerkleed van Rozenkelim, vaas glas Pols Potten, vazen aardewerk diverse HK Living, klokken Studio Elke van de Berg, lamp hangend blauw Lilo Keramiek, schaal zwart met kaars NA-Design, boomschijf versteend hout The Wunderkammer, kisten zwart hout Combitex, tafel rond goudkleurig Pols Potten, tafel onderstel op maat gemaakt door een smid, bekleed met tegel Villa Petrol Blue Matt van vtwonen, vazen aardewerk Burbri + Neef Louis + Van Dijk & Ko, servies zwart-wit van papier Serax, stoel blauw Kringloopwinkel geverfd in kleur blauw Oval Room Blue 85 Farrow & Ball, vloer laminaat grijs beton vtwonen collectie.

beeldstrook_vtwonenhuis-kinderkamer

Dat de kleur oker-geel nog steeds kan zien we in de kinderkamer. De stoere kleur oker wordt hier gecombineerd met een rustige en zachte kleur grijs. In de kinderkamer is een kastenwand (van Combitex) met een podium. Onder het podium zitten lades met extra veel opbergruimte. Op het podium liggen ronde kussens die de harde en rechte lijnen van de kast verzachten. Het lockerkastje tegen de okergele muur zorgt voor een industriële touch.

Kledingkast + bed + podium met opbergruimte op maat gemaakt door Combitex, kussens rond met cijfers Bed and Philosophy Shining, kussen roze met houden tekst van La Cerise sur le Gateau, kussen met spatten Charcoal Loods 5, kussen donkergroen van Aai made with love Loods 5, kussen Pinguin Pingo van Oyoy vtwonen, kussen lang Lazy Long Dog van Roommate, bord van Donna Wilson, Letter R Spoor 38, bureaulmapje groen Loods 5, kussen Lazy Bear + Cute Bunny + Sleepy Ghost Fabellab, schoolplaten Kringloopwinkel, spel XO game Rafa Kids, looplamp + lockerkastje Spoor 38, muurverf kleur Light Grey vtwonen en Graham & Brown en kleur Ocre vtwonen en Graham & Brown.

beeldstrook_vtwonenhuis-slaapkamer

De donkere blauwtinten in de slaapkamer doen verlangen naar de nacht en geven een donkere en intieme sfeer. De blauwtinten passen helemaal bij het kleurpalet van het jaar 2017 Denim Drift. Afgewisseld met fijne materialen als linnen beddengoed, rotan materialen en een vloerkleed bij het bed zodat je niet uit je bed stap op een koude vloer. De schilderijen en oude familiefoto’s in sepia geven een nostalgische sfeer. Ook hier zie je de vtwonen tegels in stoer zwart terug aan de wand en geven de ruimte een industrieel uitstraling. Net als de stoere witte vitrine kast die een fijn contrast geeft tegen de blauwe wand.

Bed Basket steengrijs van Loof, beddengoed & sprei By Mölle, spiegel Dutchbone, foto’s boven bed Van Dijk & Ko, lampjes naast bed Spoor 38, mand van gevlochten wilgentenen Van Dijk & Ko, tegel zwart Villa Platinum vtwonen collectie, vitrinekast metaal Old Basics, lamp wit Leitmotiv, spiegels rotan Household Hardware, muurverf kleur Ocean vtwonen en Graham & Brown.

beeldstrook_vtwonenhuis-woonkamer2

Beneden in de woonkamer is  een winters sfeertje gecreëerd met donkergroen en grijstinten gecombineerd met rozenbotteltakken. Ook zien we nog steeds de botanische trend terug door gebruik van veel groen, planten en botanische prints. Op de muur bij de ronde tafel met boeken zijn pagina’s uit oude boeken opgeplakt. Durf jij net als vtwonen een mooie tekst direct op de muur te schrijven voor een eigenzinnig en speels effect?

Bank laag hout bruin Van Dijk & Ko, Sierflessen en vazen Household Hardware, vaas verweerd groen Loods 5, Vaas glas bruin vtwonen, bordje kunst schilderwerk dessin + kunstwerk bloemen collage papier Hedwig van Onna, bordje kunst goed &Klevering, apothekerskast metaal smal Old Basics, glaswerk divers groen Household Hardware, beeldje olifant hout WOUD, beeldje lama hout Moebe, kist hout op wielen Brût Amsterdam, vaas met kandelaar flesopzet Household Hardware, schommelstoel ontwerp Hans Wegner via Neef Louis, lampjes groen aan de muur Neef Louis, wandplank WOUD, tafel rond zwart onderstel Dutchbone, wandlamp zwart driehiek vtwonen, muurverf kleur Army Green vtwonen en Graham & Brown, muurverf kleur Stone vtwonen en Graham & Brown.

Please follow and like us: