publicatie vtwonen binnenkijken woonboot Baarn

Binnenkijker woonboot Baarn in vtwonen!

Deze maand staat er een binnenkijker van de woonboot van Natasha Bloemhard (hoofdredacteur Salt magazine) in vtwonen van BloomInspiration. Toen ik voor het eerst bij Natasha thuis kwam was ik onder de indruk, wat een ruimte en licht! En ook nog eens sfeervol ingericht. Ik was meteen enthousiast en wilde graag in woonboot een mooie binnenkijker fotograferen. Ik maakte deze fotoproductie op een mooie zomerse dag samen met stylist Irene van de Brink.

beeldstrook_binnenkijker woonbootDe inrichting is Scandinavisch en avontuurlijk. Dat Natasha veel reist voor Salt magazine zie je meteen terug in het interieur, vele souvenirs krijgen een mooie bestemming in het huis. Daarnaast zijn Natasha en haar vriendin gek op mooie doorleefde en oude materialen en krijgen deze een nieuwe functie in het huis, zoals de oude kaasplanken die nu dienst doen als keukenblok. Een kunstwerk van houtbewerker Paul Jansen wordt een trapleuning. Gedurende het seizoen kun je op vele zithoekjes vertoeven, zomers buiten in de zon of op de veranda, bij een van de vele houtkachels die zowel binnen en buiten staan.

beeldstrook_binnenkijker woonboot02

Wil je meer lezen bekijk dan het hele artikel in vtwonen nr03 2017 of bekijk de fotoreportage op vtwonen.nl/binnenkijken en BloomInspiration.com/publicaties.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Please follow and like us: