Bloom Inspiration is online!

Welkom op mijn nieuwe website en blog!

Dagelijks kom ik in aanraking met mooie producten en met personen achter die producten (de designers).

Ik ontmoet bijzondere mensen met passie voor hun vak op het gebied van interieur, lifestyle en food.

Die leuke hotspots, nieuwe winkeltjes, bijzondere producten en designers deel ik graag met jou op mijn blog. Ik loop altijd rond met leuke ideeën en plannen. Sommige daarvan zullen dromen blijven en andere uitgevoerd worden.

Een droom was: een nieuwe website en een blog!

Op Bloominspiration vind je mijn portflio (Photography), fotoproducties (For Sale) en mijn werk in tijdschriften (Publicaties).

Heb je een leuk huis, woonboot, boerderij of appartement? Ben je designer met een mooi product of werkwijze? Lijkt het je leuk om mee te werken aan een fotoreportage? Stuur mij een mailtje info@bloominspiration.com. Wellicht kom ik bij je langs om foto’s te maken.

Veel inspiratieplezier op mijn blog!

Please follow and like us: