Young Collectors

DDW18: Binnenkijken bij Studio Thier & van Daalen

Afgelopen jaar konden we binnenkijken in een woning in de buurt van Strijp-s die compleet was ingericht door curatoren Studio Thier & van Daalen.

Young Collectors

Onder de noemer Young Collectors verzamelden zij werk van diverse ontwerpers en richten de woning hiermee in. En dit jaar kunnen we binnenkijken in hun eigen woonhuis. Hetzelfde concept, maar dan bij hun thuis.

Young CollectorsVerborgen pareltje

De woning ligt op loopafstand van Strijp-S en kan me voorstellen dat niet iedereen hier zomaar naar toe wandelt. Toch is het de moeite waard en een verscholen pareltje van DDW. Want hoe leuk is het om bij designers ‘thuis’ binnen te gluren.

Young Collectors

Ook dit jaar verzamelden zij werk van andere designers en combineerden dit met hun bestaande inrichting en eigen ontwerpen. Beddengoed is van Noortje de Keizer en stoel van Jeroen Wand.

Young Collectors

Expositie door curatoren Studio Thier&vanDaalen met deelnemende designers:
Alei Verspoor, Clesse Constant, Earnest studio, Jeroen Wand, Jonas Lutz, Maarten Baptist, Michael Rem, Noortje de Keijzer, OODE Gallery, Raw Color, Room for Milk, Stine Aas, Studio Thier&vanDaalen, Tools for Progress, Vantot, Vij5, Ward Wijnant en partners Baars & Bloemhoff, Caracterr, Forbo en Mosa.

Young Collectors

Voor meer info kijk ook op: www.thiervandaalen.com

Please follow and like us: