De 7 verkoopstylingtips van verkoopstylist Nina Geijp

Je wilt je huis verkopen en zorgen dat je huis er mooi opgeruimd en goed gestyled op de foto staat. Met deze 7 tips van verkoopstylist Nina Geijp kun je zelf aan de slag en zorg je dat je goed bent voorbereid als de woningfotograaf langskomt. Nina Geijp heeft een achtergrond in de mode en volgde de opleiding interieurontwerp en vastgoedstyling bij NIA Academie in Nieuwegein. Met Studio Nina Geijp maakt ze van jouw huis een thuis door passend interieuradvies en ontwerp en helpt ze met het inrichten van een woning of pand voor de verkoop.

Nina werkwijze: ‘tijdens een interieur ontwerp is het inspirerend om samen met de klant te brainstormen met gebruik van o.a. beeldmateriaal, kleurkaarten en stalen. Dit werk ik uit tot een totaalconcept waarbij ik hun persoonlijkheid en/ of branding laat weerspiegelen in hun interieur. Daarnaast vind ik het belangrijk bij een interieurontwerp om van jouw huis een thuis te maken, jouw kantoor om te toveren in een WOW werkplek of jouw pand in te richten voor het beste en snelste verkoop resultaat’.

Tijdens de verkoopstyling van een woning werkt Nina vaak met de al aanwezige elementen. Ze focust bijvoorbeeld op de positieve eigenschappen van de woning en benadrukken deze door een wand te schilderen, uit te lichten of op een andere manier in de spotlights te zetten door bijvoorbeeld de juiste styling en meubels’

Nina weet als geen ander hoe je het beste je huis verkoop klaar kunt maken. Onlangs kwam haar eigen stadsappartement in Den Bosch in de verkoop en moest deze verkoop klaar gemaakt worden. BloomInspiration kwam langs om de foto’s voor Funda te maken en trof een sfeervol en volledig opgeruimd appartement. Dat je een woning flink moet opruimen voor de foto klinkt natuurlijk heel logisch. Maar waar kun je nog meer op letten en wat kun je zelf al doen in je huis om je eigen woning verkoop klaar te maken? Nina deelt graag haar 7 beste tips met ons zodat je zelf aan de slag kan. Liever uit handen geven? Speciaal voor de verkoopstyling heeft Nina een aantal pakketten samengesteld waarbij je jouw woning of pand volledig kunt laten inrichten.

Meer info en advies check haar website: www.studioninageijp.com

De 7 verkoopstyling tips van Nina voor een betere en snellere verkoop:

TIP 1:
Opruimen. Ga je verhuizen? Begin vast met het uitzoeken van je spullen en begin vast met inpakken!
TIP 2:
Depersonaliseren (maak je huis neutraal, haal persoonlijke foto’s of verzamelingen weg)
TIP 3:
Maak goed schoon, zorg dat alles er fris uit ziet.
TIP 4:
Geef iedere ruimte een duidelijke functie: slaapkamer, werkkamer, etc. (Bij voorkeur geen dubbele functies)
TIP 5:
Zorg voor licht in het huis. Zowel natuurlijk als sfeerverlichting. Doe de gordijnen/ vitrage helemaal open en houd de ramen vrij.
TIP 6:
Geen achterstallig onderhoud, een paar potten verf kunnen een wereld van verschil maken.
TIP 7:
Schakel een vastgoedstylist in! Bij voorkeur nog voordat je contact hebt gehad met een makelaar, om de beste verkoopprijs uit je huis te halen.

Please follow and like us: