DIY inspiratie: oude zwart-wit foto’s

Mijn schoonvader heeft een enorm archief aan familiemateriaal, waaronder oude foto’s. Laatst was ik op bezoek bij mijn schoonouders en toen liet mijn schoonvader een paar prachtige oude zwart-wit foto’s zien. Je kent ze wel, kleine fotootjes met een wit randje, soms gekarteld. Er zat een fotootje tussen waar steeds opnieuw mijn oog op viel. Een strandtafereel, de compositie is prachtig, 3 kinderen staan tot hun enkels in het water en kijken je lachend aan. Doordat de horizon zo hoog is staan de kinderen voor je gevoel midden in de zee, echt een zomers plaatje. Het is mijn schoonvader die als klein jongetje hier op de foto staat, samen met zijn jongere broertje en een buurmeisje.

beeldstrook_diy-oude-zw-foto

Daarna ben ik bij mijn ouders in de foto-archieven gedoken en kwam nog meer oude familie-fotootjes tegen. Mijn vader op het strand, mijn opa met de melkwagen, mijn moeder als kind in een lieftallig jurkje samen met haar broer hand in hand. Heerlijk om op een regenachtige zondagmiddag, zoals vandaag, met een kopje thee aan tafel door oude familiefoto’s te snuffelen. De kinderfoto op het strand van  mijn schoonvader besloot ik in te scannen en uit te vergroten. De foto heeft een mooi plekje aan de eettafel bij ons thuis gegeven. Ook een oude familiefoto printen op karton? Wij kunnen de foto voor je inscannen, uitvergroten en afdrukken.

Meer info en prijzen stuur een mailtje naar info@bloominspiration.com o.v.v. oude zwart-wit foto’s printen.

Op de foto’s: theemok, blauwe vaas en grijsblauw vaasje en schaaltje van Studio Nienke van de Pol, blauw mokje (op de kop) met ribbels van Lenneke Wispelwey, grijs vaasje Lindform (via Unikdesign), lepeltje messing House Doctor (via Sissy-Boy Homeland), handcréme Moringa van de Body Shop.

Please follow and like us: