DIY Kerstinspiratie: ‘Bloom POL-vaas met golden flowers’

Afgelopen week zag je de Bloom POL-vaas al voorbijkomen op Instagram en Facebook met mooie rode bessentakken. Door de witte tint van de vaas komen bloemen extra mooi uit. De Bloom POL-vaas is een samenwerking van BloomInspiration en product-designer Nienke van de Pol. De vaas werd gelanceerd eind oktober en is een ‘Ode aan de geknakte bloem’. In de vaas is een ruimte speciaal voor de geknakte bloem gemaakt.

Dit is de laatste DIY kerstinspiratie en met een hele eenvoudige zelfmaker. Om in de kerstsfeer te blijven pimp je de bloemenbos met ‘golden flowers’ door gedroogde bloemen of bloemen uit de tuin goud te sprayen. Steek deze ‘golden flowers’ speels door je boeket voor een feestelijk tintje.

beeldstrook_kerst-denim-drift-03

Werkwijze: bewaar een paar mooie bloemen uit een bos of knip een paar bloemen of takken uit de tuin en laat deze drogen. Als de bloemen en takken voldoende gedroogd zijn spuit de bloemen met een verf-spuitbus goud. Doe dit bij voorkeur bij droog weer buiten. Gebruik oude kranten of een kartonnen doos waarin je de bloemen  goud sprayt. Draag oude kleding of kleding die vuil mag worden. Heb je in de herfst dennenappels gesprokkeld spuit deze ook goud voor een feestelijk effect.

BloomInspiration wenst je een fijne kerst!

De Bloom POL-vaas is o.a. te koop voor €129,00 in de webshop van BloomInspiration.com of in De Wij Vorm in Amerongen.

Op de foto’s: Bloom POL – vaas, POL-lichtje Studio Nienke van de Pol, dennenappel goud gespoten, canvas-print schilderij Vrouw met blauwe hoed van Kees van Dongen, ronde mdf-plaat geverfd met Flexa Denim Drift lak mat, bloemen goud gespoten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Please follow and like us: