DIY Kerstinspiratie Blue&Gold

Ben jij al klaar voor de kerstdagen? BloomInspiration bedacht een aantal leuke DIY kerst-items speciaal voor jou. Vandaag de eerste DIY kerst blog. Houdt de blog van BloomInspiration de komende week in de gaten, er volgen nog een paar super leuke DIY Kerst items om je huis in een hand omdraai om te toveren tot een fijn kerst sfeertje. BloomInspiration liet zicht inspireren door Denim Drift, de kleur van het jaar 2017 van Flexa. Denim Drift is perfect te combineren met diep-blauw en glanzend goud. En is dat geen super combi voor deze kerst?beeldstrook_kerst-denim-drift-01

Heb jij nog oude mdf-plaatjes of underlament-platen liggen? Of koop bij de bouwmarkt een houten plaat en zaag ze met een cirkelzaag in een ronde vorm of laat ze voor je uitzagen bij een timmerman. Boor er een gat in zodat je de ronde plaat kunt ophangen aan de muur en kan gebruiken om je mooiste (kerst)kaarten met een washitape op te plakken.

Werkwijze: schuur de ronde plaat, neem af met een sopje water gemengd met ammoniak om stofvrij te maken. Schilder als eerste met grondverf, als de grondverf goed gedroogd is schuur je opnieuw. Neem weer af met een sopje water gemengd met ammoniak en schilder vervolgens met Flexa Denim Drift lakverf mat. Wij schilderden ook een oude lade en een oud blik met Flexa Denim Drift voor een frisse look op het bureau. BloomInspiration volgde een stempelworkshop bij SalutStefanie. De workshop werd georganiseerd door HappyMakersBlog voor Flow-magazine in de Snorfabriek. En maakte een stempel voor labels en kado-papier. Leuk als je een ‘eigen touch’ aan je kadootjes wilt geven. Lijkt het je ook leuk om je eigen stempels te maken SalutStefanie geeft ook in het nieuwe jaar Stempelworkshops. Kijk voor hier voor het programma en data.

Grote foto: ronde mdf-plaat met Flexa Denim Drift lakverf mat gelakt, kaart Bloom POL-vaas, kaart Maypole Blush Jurianne Matter, POL-vaas blauw Studio Nienke van de Pol.

Foto’s van links naar rechts: mok keramiek wit met gouden stip Suzan Becking, lepel Sissy Boy Homeland, penselen + verf wit en stempelinkt Pipoos, kommetje en maatbekertje glas 50 ml via pop-up store it Flinkeboskje, POL-vaas blauw Studio Nienke van de Pol, mini bakers touw twine effen goud  Dream-Key Design, decoratielint papier wit Dille & Kamille, barber-schaartje goud Hutspot, guts-setje & drukinkt goud Peter van Ginkel Kunstenaarsbenodigdheden, uitsteek-vorm Ster voor koekjes Dille & Kamille, POL-bordje lichtblauw Studio Nienke van de Pol, washi-tape denim-blue en blue&gold wowgoods, washitape gold-white Vitra, hanger rond Sissy-Boy Homeland

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Please follow and like us: