Eigen Huis & Interieur Trendshuis 2017: Color Explosion in het interieur

Mijn favoriet op de vtwonen & designbeurs dit jaar was de uitbundige, kleurrijke en met lef ingerichte woonkamer van het Eigen Huis & Interieur paviljoen! De kleuren kwamen je bijna letterlijk tegemoet en de ruimte schreeuwde je met alle vrolijkheid uitnodigend toe om op een roze wolk van een bank neer te ploffen. Wat fijn om deze vrolijkheid van felle kleuren als roze, geel groen gemixt te zien met grafische prints en mooi design tussen de andere meer rustige ingerichte ruimtes. De inrichting is wellicht wat te bombastisch en overweldigend voor de meeste bezoekers van de beurs, maar toverde bij mij wel een glimlach op mijn gezicht 😉

Eigen Huis & Interieur trendhuis 2017 Color Explosion

Daarnaast was de ruimte ingericht met speelse meubels en kleurrijk keramiek. Het kleurrijke vloerkleed met grafische print is Karpet Works design Cubical van Moooi Works voor Moooi Carpets. Wist je  dat je met de online Works Configurator van Moooi Carpets jouw favoriete dessin kan aanpassen een kleur, vorm en grootte naar wens. Helemaal passen bij jouw woonstijl.

Eigen Huis & Interieur trendhuis 2017 Color Explosion

En wist je dat het schilderij op de muur (zie vierkante foto) een televisie is, The Frame ontworpen door Scholten & Baijings voor Samsung. Dat is nog eens iets anders in je interieur dan een groot zwart ding. Het vrolijke gele stoeltje is van Thonet. De grote ronde poef is bekleed met stof Ria 741 van Raf Simons voor Kvadrat. Op de poef liggen verschillende kussens met print van Studio TrulyTruly voor Fest Amsterdam. Vazen en keramiek van Cor Unum, Risoprint illustratie van Sigrid Calon. De wandpanelen van Dock Four, zijn bekleed met de stof Relfex 449 en stof Pilot 752 van Raf Simons voor Kvadrat. Kast van Montana, spiegel Tjimke de Boer.

Meer woonbeurinspiratie zien? Houdt de blog in de gaten!

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Please follow and like us: