Expositie ‘Dutch Master Table’ nu in Amerongen

Dit en komend weekend is de expositie ‘Dutch Master Table’ te zien in Amerongen. BloomInspiration is neergestreken in de Pop-up Galerie Den Boogert en exposeert hier met nieuw werk. Speciaal voor deze expositie is een tijdelijke tafelsetting en wand vol bloemen gestileerd in de sfeer van de fotoserie. Het thema Dutch Master Table is terug te zien in de styling en producten die te zien zijn tijdens deze expositie en zijn van Nederlandse bodem. beeldstrook_Kunstroute

Daarnaast hangt het werk van BloomInspiration in de etalages in de Donkerstraat 1 en Nederstraat 1. In samenwerking met kunstschilder Arris Tijsseling en BloomInspiration werden de etalages geheel in stijl bij het thema van de expositie ingericht. Ook kun je terecht bij sieradenontwerper Annette Boonzaaijer (Skulp), bloemist Patricia Vervat (Natuurlijk Bloemen), productdesigner Nienke van de Pol (De Wij Vorm). Op deze locaties zijn ook een aantal gast-exposanten uitgenodigd.

beeldstrook_Kunstroute02

‘Dutch Master Table’ Expositie En Route!
Diverse locaties in het centrum van Amerongen
Voor meer info, activiteiten en locaties zie ook Facebook/EnRouteAmerongen

De foto’s zijn afgedrukt op Fine Art Paper en ingelijst in eiken-lijsten van Moebe. Wil je zo’n bijzondere afdruk bestellen in een mooie lijst? Stuur een mailtje naar info@bloominspiration.com voor meer info en prijzen.

Met dank aan: Tristan Frencken (stoelen BENT-collectie) en By Mölle (tafelkleden & servetten)

Please follow and like us: