FlavouritesLive

Dit weekend kun je  drie dagen lang op FlavouritesLive webshops in real life te bezoeken. Ontmoet designers, ga creatief aan de slag in het Papier Atelier en stap de smaakvolle wereld binnen van het award-winning BrainyDays. Slenter langs de vele foodstalls, laat je culinair verrassen en shop en passant originele cadeaus voor jezelf of een ander. Fashion, mode, interieur, kids, travel en lifestyle: op Flavourites Live vind je een prachtige selectie van de allerleukste webshops die ons land rijk is. Flavourites Live vindt plaats in de industriële Kromhouthal in hip & urban Amsterdam-Noord. happymakersblog-papier-atelierDit jaar heeft het PapierAtelier van HappyMakersBlog een superplek in het hart van de hal gekregen. En heeft Monique van der Vlist weer volop uitgepakt en samen met een een geweldige groep ontwerpers. Dit jaar staat het PapierAtelier in het teken van elkaar de mooiste wensen sturen en geven. Handgemaakte paperwishes en gifts die ter plaatse voor jou worden geschreven en getekend door de beste illustratoren en handwriters. Kijk op de website van HappyMakersBlog voor het volledige programma, elke dag zijn er weer andere workshops en andere ontwerpers aanwezig. janneke-ursum-zeefdrukSamen met haar zus Lotte startte Janneke Ursem het merk de Krantenkapper en ontwierp door de jaren heen een enorme collectie stationery naast hun populaire kristalmal. Tijdens dit werk ontwikkelde Janneke haar illustratie kunsten en pakte zeefdrukken weer op. In haar eigen atelier doet ze het al weer even, maar daarbuiten deed ze het nog nier eerder: Janneke kwam live zeefdrukken tijdens Flavourites Live en het PapierAtelier had de primeur. BloomInspiration fotografeerde hoe zij haar nieuwste behangdessins op cadeaupapier drukt. En…je kunt een uniek stuk cadeaupapier in het PapierAtelier kopen tijdens FlavouritesLive. De vers gezeefdrukte exemplaren worden per meter verkocht! Meer weten over het handgeprinte behang van Janneke, check haar website voor deze prachtige behangcollectie!

beeldstrook_flavlive16Nieuw op Flavouritslive: Meet & Create Bar van Brainydays.nl Voor het eerst heeft FlavouritesLive dit jaar een heuse Meet & Create Bar. Vera, trendspecialist en owner van de concept store Brainydays.nl, stelde een prachtig programma samen waarbij elke dag een aantal designers mooie producten met jou gaat maken. Vrijdag kon je o.a. Leren Planterhangers maken bij tassenontwerpster Willemijn van Dijk. Kijk op de website van FlavouritesLive welke workshops je kunt volgen op zaterdag en zondag.

flavouriteslive Naast al deze leuke en creative workshops kun je zo’n 130 webshops drie dagen lang in real life te bezoeken zijn en presenteren zij zich als pop-up shops. Welke shops doen allemaal mee, en wie staat waar? Stippel alvast je persoonlijke route uit met behulp van de plattegrond die je op FlavouritesLive kunt downloaden. Op de foto links zie je de houten honingraatkastjes van StoerDesign op een botanische behangetje. De STOOK-collectie (foto midden) van Mianne de Vries is een lijn van sieraden van porselein. Doordat de sieraden handgemaakt zijn is elk sieraad uniek. BrainyDays.nl is niet alleen aanwezig met creatieve workshops. Ook kun je mooie producten shoppen in de stand van BrainyDays en je vergapen aan de mini-stillevens die ze op hun wanden hebben gecreëerd.
FlavouritesLive is zaterdag en zondag te bezoeken van 10.00u – 18.00u. Zie ook voor meer info FlavouritesLive.nl
Please follow and like us: