Gespot op showUP

Afgelopen zondag bezocht ik de showUP en kwam weer een hoop leuke nieuwkomers tegen op het gebied van stationary en woonaccessoires. Tinne + Mia toonde hun nieuwe  textiellijn van oa kussens, beddengoed in samenwerking met het merk House In Style (Tinne + Mia kennen we ook van hun leuke stationary-lijn Toffe Madammen). Daarnaast ontwierpen zij een aantal fijne tassen van heerlijk zacht leer. De tassen zijn in een kleine fashionable leren etui mee makkelijk mee te nemen in je handtas. Voor nog meer handgemaakte tassen, mooie leren etuis en sieraden kun je terecht bij By Gitte. Vers van de pers is het fijne jeans-blauwe leren etuitje van By Gitte, nu alleen nog op de beurs te zien, binnenkort in haar webshop te verkrijgen. De meisje van De Krantenkapper hadden weer een vrolijke beursstand gecreëerd met hun papieren creaties. Hun collectie is uitgebreid met een aantal nieuwe papierkleuren en ook de verpakkingen en een nieuw jasje gekregen.

showUP voorjaar 2015

 

Productdesigner Lieke en grafisch vormgever Corine presenteerde een collectie kussens, kaartjes en posters onder hun nieuwe naam: Het Huismerk. Thuis ontworpen prints die in een zeeafdrukatelier worden gedrukt op stoffen en papier. Opvallend was de vaasjestrend van reageerbuisjes. Bij FIG1 zijn ze multi-inzetbaar, van tandenborstelhouder, bloemenvaasje tot handiger opbergers thuis in de werkkamer. Kijk op hun site voor de variaties.  Nieuw op de beurs waren Toffe Stoffen (kussens & textiel), Papette (stationary uit België) en het Nederlandse merk Norsustories (vrolijke dieren verhalen geïllustreerd op posters en kaarten).

Beeldcollage van links naar rechts: kussen van Toffe Stoffen, poster panda van Norsustories, kussens van Het Huismerk, stationary Papette, fietskrat Rescued!, papieren kristallen De Krantenkapper, jeans-blauwe etui By Gitte, vaasjes FIG1, tassen & kussens Tinne + Mia ism House in Style

Please follow and like us: