HappyMakersBlog cadeaulabels

HappyMakersBlog heeft een nieuwtje…!!! De cadeaulabels die voor showUP werden gemaakt door diverse illustratoren en ontwerpers, waren zó mooi, dat HappyMakersBlog besloten heeft om een aantal van deze labels i.s.m. Letterpers.nl te laten drukken.

blog_collage_gifttags

Waar te verkrijgen?
De cadeaulabels waren voor het eerst te bewonderen en te verkrijgen op Seinfestijn afgelopen zondag 19 april. Maar nu ook bij Bloominspiration. De exclusieve cadeau-labels worden verkocht in een pakketje met 8 verschillende cadeau-labels. Een pakketje van 8 cadeau-labels kost € 9,95 (excl. verzendkosten).

Handwritten gifttags Overview - 100 dpi

Deelnemende Nederlandse illustratoren: Geertje (Geertjeaalders.nl),  Janneke (Jansontwerpfabriek.nl),  Karen (Karenweening.nl),  Karin (Paperfuel.nl),  Marloes (Marloesdevries.com),  Marthe (Whisperingpaper.com),  Tiny (Letterpers.nl) en Viktor (Chalkboard.nl).

De labels zijn ook verkrijgbaar op Etsy.com/Letterpers, HappyMakersBlog.com en in de winkel bij Letterpers, Oude Prodentfabriek – Oud Fabriekstraat 20 in Amersfoort.

De fotografie werd verzorgd door BloomInspiration i.s.m. HappyMakersBlog. Zie voor alle foto’s de portfolio van BloomInspiration: Photography.

Please follow and like us: