Inspiratie stylingtips voor thuis werkplek

Inspiratie: 4 stylingtips voor een gezellige werkplek thuis!

Het is heerlijk om je huis te stylen en regelmatig de boel even om te gooien! Maar vergeet vooral ook niet je werkplek af en toe te pimpen zodat je weer helemaal zin en energie hebt om aan de slag te gaan. De prachtige stationary-kleuren van dit moment zijn dan ook een lust voor het oog. Deze accessoires lonken qua kleur al richting de herfst. Maar door te mixen en matchen met zomerse tinten krijgt het geheel nog een heerlijk nazomersfeertje. En hoe fijn is het met al die leuke workshops en events in het verschiet om thuis een leuke werkplek te hebben waar je zelf aan de slag kunt gaan! BloomInspiration geeft 4 stylingtips om een gezellige en knusse werkplek thuis te creëren!

Inspiratie stylingtips voor thuis werkplek

Thuiswerkplek

Maak van je werkplek een fijne home-office en maak het persoonlijk door er een gezellig hoekje te creëren met de mooiste stationary en office assceoires die ook nog eens mooi met elkaar matchen qua kleur! Met deze stylingtips heb je in een mum van tijd je werkplek in een nieuw jasje gestoken en een sfeervol hoekje gecreëerd.

Tip 1 Likje verf Pimp je werkplek door het een likje verf te geven. Schilder de muur in een mooie kleur en je bureau in een bijpassende kleur. Kies voor een rustige neutrale kleur. De kleur op de muur bepaalt je concentratievermogen. Deze zachte verfkleuren Skin en Rose zijn van Amazona Krijtverf matchen helemaal bij het gekozen kleurenpalet. De natuurlijke zachte bruintint is een een solide en neutrale kleur. De combinatie met de zachtroze kleur zorgt voor een ontspannen en kalmerende sfeer.

Tip 2 Opbergen Verzamel al je bureau-accessoires en stationary en sorteer ze om een stijlvolle manier. Doe ze bijvoorbeeld in een van die leuke gekleurde plastic kratjes. Dit oud-roze kratje op de foto is van Hema is van gerecycled plastic, niet alleen mooi ook heel duurzaam! Stapel je schriften op verschillende grootte, zodat je ze zo klaar hebt liggen voor gebruik en in een oogopslag kunt zien welke je als eerste wilt kiezen.

Tip 3 Stapelen maar! Deze paperclips en papierklemmen zijn te mooi om in een doosje op te bergen! Doe ze in je mooiste porseleinen mokjes en schaaltjes. Stapel het porselein speels op elkaar: begin met een mooi bord onderwerp. Stapel hierop vervolgens een schaaltje en daarop weer een kommetje en mokje. Zo worden je accessoires bijna te mooi om te gebruiken. Maar ach ja het oog wilt ook wat hé!

Tip 4 Bloemenstyling. En om je werkplek helemaal af te maken pluk een mooie bloem uit de tuin en geef deze een plekje op je bureau. Bloemen brengen je werkplek tot leven! Niet alleen mooi om naar te kijken ook om je werkplek extra op te fleuren! Op de foto staat een prachtige dahlia Café au lait van FamFlowerFarm. Dit voorjaar geplant en nu vol in bloei in de tuin. Of vraag bij je lokale bloemist naar mooie seizoensbloemen. Tips voor lokale bloemisten in de buurt? Lees hier mijn blog over Slow Flowers.

Inspiratie stylingtips voor thuis werkplek

Op de foto’s: verf Skin & Roze van Amazona Krijtverf, lineaal hout, schrift bordeaux rood witte lijn, schrift okergeel witte stip & okergele kaart met witte stippen van Dille & Kamille, paperclip goud, gouden klemmetjes, notitieboekjes paars met goud en roze, gouden geodriehoek , roze schaaltje van Søtrene Grene, Outline papierklem goud en klem goud Hay Design, papieren labels Knot&Bot, porseleinen bord roze van Hester de Wolff via Licht & Fijn, kratje oud-roze gerecycled plastic Hema, porseleinen schaal wit, kommetje en espressomokje roze van BloomInspiration, droogbloemen Intratuin, kop espresso Terracotta van Archive Studio

Please follow and like us: