Inspiratie: Maison&Objet

Maison&Objet is een beurs op het gebied van interieur en lifestyleproducten. BloomInspiration licht in deze blog een aantal favorieten voor je uit. Bij veel merken zijn materialen als hout, leer en messing en metaal terug te zien in hun collecties. Ook zie je de botanical trend, groen en planten bij veel merken. Collages worden gemaakt van afbeeldingen uit tijdschriften en speels op de muur geplakt en in onderstaande beelden zie je dat veel wit gecombineerd wordt met blauwe tinten, messing en hout.

beeldstrook_MO_merken

Op de foto links zie je stijlvolle meubels bekleed met zachte stoffen in blauw en grijs-tinten bij het Deense merk &Tradition. Mocht je een keer in Kopenhagen zijn dan is hun showroom een bezoekje waard, niet alleen vanwege de meubels. De showroom bevind zich in een voormalige pakhuizen in Kopenhagen Paper Island. De showroom is opgeknapt door Norm Architects. Foto midden kastenwand-systeem van String® System bij Risse Strinning. Boven de kastenwand een collage met afbeeldingen uit diverse tijdschriften. Foto rechts kast, in de vorm van een hertenkop, aan de wand van het Finse merk BE-design in de stijlvol ingerichte stand. Deze kast past helemaal bij de letterbak-kasten trend en vormt tevens een mooi object op de muur. Niet alleen maakt BE-Design wandkasten, ook maakt zij mooie eenvoudige meubels als een kledingrek of lampen.beeldstrook_MO_Objet

Gespot ‘Objecten”: foto links  het wandkastje met ronde vormen van Harto Paris tegen donkerblauwe wand vormt een mooi contrast. Bij HAY hangt deze stijlvolle messing kandelaar aan de wand. Foto rechts: Nederlandse ontwerper Lex Pott ontwierp deze scharen (Spring Scissors) voor Nomess.dk in de materialen Koper, Messing, Staal en Chrome, Opvallend in de drie verschillende objecten zijn de ronde vormen die terug komen. Op de grote foto een werkplek van HouseDoctor met een stylish eikenbureau en op het bureau een stoere gereedschapskist als opbergkist in zacht-roze. Ook bij HouseDoctor vind je  blauwe en rose tinten gecombineerd met grafische prints.

Please follow and like us: