Kerst in huis met deze leuke DIY items!

Nog geen tijd gehad om je huis om te toveren in kerstsfeer? Met deze leuke DIY items versier je je huis in mum van tijd en zo heb jij ook een fijn kerstsfeertje! Illustratrice Karen Weening maakte voor BloomInspiration deze leuke items. Helemaal in stijl en passend bij de gold-indigo trend. De indigo donkerblauwe kleur in combinatie met een ‘touch of gold’ maakt het extra feestelijk deze kerst! beeldstrook_DIY-kerstversiering

Karen maakte de printable posters “Meet me by the Mistletoe’ en ‘Leave a little sparkling wherever you go’. En ook de leuke kersthangers. Je maakt makkelijk zelf verschillende variaties van de kersthangers door gebruik te maken van kadopapier. Of versier mooi papier met handgetekende sterretjes met een gouden of donkerblauwe stift. Hang de kersthangers met tape aan de muur of maak je kersttak met ijzerdraad waaraan je de hangers hangt. Net even anders dan een kerstboom. Download de poster Meet me by the Mistletoe en de poster Leave a little Sparkling door op de titel te klikken. Ook de kersthangers en gebruiksaanwijzing kun je downloaden door op de titel te klikken in deze tekst.

Verder op de foto’s: gouden kerstslinger van House Doctor (via Sissy Boy Homeland), kerstkaart All i want for Christmas is You van Katie Leamon (via DreamKey Design), grote papieren kersthanger van Sissy Boy Homeland, vaasje Lindform (via UnikDesign).

 

Please follow and like us: