Last minute kerststyling

Het is kerst! Met deze leuke DIY-items pak je in een handomdraai de laatste kerstkadootjes in en met deze leuke labels stijl je snel en makkelijk de kersttafel voor het diner. Karen Weening maakte net als vorige week voor BloomInspiration ook deze leuke DIY-items. En BloomInspiration laat je zien hoe je met deze DIY-items voor kerst snel je huis omtoverd tot een stijlvol feestje. Laat je gasten maar komen! beeldstrook_kerststyling

Pak je kerstkadootjes in en versier ze met touw of lint en een takje groen uit de tuin en hang er een van deze leuke kersthangers aan. Voor een snelle tafelstyling download en print de mistletoe-kersthangers. Knip ze uit en hang ze met een lintje aan het bestek voor een speels effect. Ook leuk is de ‘Let it snow’ poster die je op kunt hangen of in een mooie stolp kunt plaatsen die je vult met kerstballen. BloomInspiration wenst je fijne kerstdagen!

Hier vind je de downloads door op de tekst te klikken: mistletoe-kerstkadolabels, Let it Snow Poster en kerst-naamkaartjes.

Op de foto’s: bestek goud House Doctor en servet Sissy Boy Homeland, inpakpapier Tinne+Mia Feels Good Inside Kraft en Tinne+Mia Pirouette via KadoDesign, inpakpapier gouden sterretjes en touw Mini Baker twine goud-naturel via DreamKey Design, blauw lint HAY, stolp en gouden kaars HEMA, blauwe kaars Dille&Kamille.

Please follow and like us: