Lazy Sunday: relaxen bij CT Coffee & Coconuts

Ken je dat gevoel? Dat je op zondag niet zo heel veel wilt doen, lekker wilt relaxen en er toch op uit willen gaan? Ben je in de buurt van Amsterdam dan is CT Coffe & Coconuts een leuke hotspot! Je kunt er doordeweeks al vroeg terecht voor een lekker ontbijtje en gezonde smoothie. In het weekend kun je er heerlijk loungen en wegdromen op de lui-lekker kussens met een latte machattio in handbereik. CT Coffee & Coconuts zit in het voormalige Ceintuur Theater sinds november vorig jaar.

Lazy Sunday CT CoffeeCoconuts01De inrichtig voelt een beetje exotisch en is een fijne plek om even lekker te relaxen en te ontspannen. De ruimtelijk van het gebouw doet je denken aan een New Yorkse loft. Ondanks dat de ruimte ontzettend groot is en er wel 250 man terecht kunnen, voelt het ook als een huiselijke en warme sfeer door de vele zitjes en gebruik van warme materialen zoals hout en  rotan. De meubels en banken komen bij oa Sukha vandaan.  En zoals de naam je vast al doet vermoeden zetten ze er lekkere koffie (door heuse barista’s) en kun je volop genieten van gerechten en drankjes met kokos of kokosmelk er doorheen.

Lazy Sunday CT CoffeeCoconuts02

Ik bezoek CT Coffee en Coconuts in de ochtend en bestel de Coconut Pancakes van amandelbloem, kokok en rood fruit compote en drink er een CT Coconut Dream Smoothie (mango, banaan, kokoswater, komkommer en kokosbloesemsuiker) en uiteraard een vers gezette cappuccino on te site als koffie liefhebber 😉 De koffie komt uit Ethopië en El Slavador en wordt speciaal door Bocca voor CT Coffee & Coconuts gebrand. Niet alleen kun je er terecht voor ontbijt, maar zie je ook veel mensen hun laptopje openklappen om te werken. En mocht je na het werk willen afspreken voor een gezellige borrel met vrienden kun je hier ook prima terecht voor een lekker drankje en aansluitend een hapje eten.

CT Coffee & Coconuts, Ceintuurbaan 282, Amsterdam
Openingstijden: Ma – vrij 7:00u – 23:00u, Za – Zo 8:00 – 23:00u
www.ctamsterdam.nl

Please follow and like us: