Hello september agendatips-11_72dpi

Nazomeren! Leuke agendatips, lezingen en workshops.

Met de nazomer in het verschiet voelt het voor mij altijd als de start van nieuw seizoen, om met frisse energie weer aan de slag te gaan. Het is weer tijd op uit te gaan, jezelf te verdiepen, een cursus of workshop te gaan volgen, jezelf inspireren tijdens een museumbezoek of event!

BloomInspiration heeft voor jou verschillende activiteiten, workshops en cursussen op een rijtje gezet om deze nazomer mee aan de slag te gaan of naar toe te gaan. Op 6 september start ik ook weer de cursus Interieurfotografie bij NiA Academie en op 18 september kun je de workshop Flatlayfotografie. Wie weet zie ik je daar?

Ik wens je in ieder geval een fijne en inspirerende nazomer!

hello september agendatips

Pronkjewails
Nu t/m 22 maart 2020
Expositie | Keramiek
Gastconservator John Veldkamp heeft de vrije hand gekregen om het Starckpaviljoen naar eigen inzicht in te richten met keramiek en glas uit heden en verleden. De tentoonstelling toont een deel van de verzamelgeschiedenis van het Groninger Museum, maar laat de bezoeker vooral genieten van originele combinaties van prachtige objecten die gearrangeerd zijn tot meesterlijke stillevens.
www.groningermuseum.nl Starckpaviljoen, Groninger Museum, Groningen

 

showUP
1 + 2 sept. 2019
Beurs | retail home & gifts
showUP is de vakbeurs voor Home & Gift voor inkopers van woon- en cadeauwinkels, webshops, en concept.
ShowUP, De EXPO Haarlemmermeer Vijfhuizen

 

Evolution Fair
4 + 5 sept. 2019
Beurs | Dessin Design
Evolution Fair is een internationale B2B-beurs voor surface en pattern design. Ontwerpstudio’s uit de hele wereld tonen op hier hun ontwerpen voor alles wat bedrukt kan worden: woon- en modetextiel, briefpapier, behang, beddengoed, stationery, merchandise… alle richtingen zullen even sterk aanwezig zijn.
www.evolutionfair.com Zuiveringshal West, Westergasfabriek, Amsterdam

 

Interieur & vastgoedfotografie
Start 6 sept. 2019
Cursus | Interieur Fotografie
Voor vastgoestylisten, interieurontwerpers, -stylisten en bloggers. Je leert foto’s maken die zijn geschikt voor Funda, je online portfolio, je interieurblog en social media. Ook is de cursus geschikt voor medewerkers en eigenaren in de woonretail die projecten willen vastleggen voor de website of PR-materiaal.
www.niaacademie.nl De WoonIndustrie, Nieuwegein

 

Maison et Objet
6 – 10 sept. 2019
Beurs | retail home & gifts
De vakbeurs voor interieurprofessionals.
Maison et Objet, Paris Nord Pinteville, Parijs

Trendwatching
6 sept. 2019
Cursus | Rozenbrood Academy
Wat zijn trends? Waar vind je ze? Hoe werken ze? Hoe spot je trends in de wereld om je heen? Welke rol speelt beeld hierin? In deze module leer je hoe beeld met jou communiceert en wat je uit die communicatie kunt afleiden over de huidige tijdgeest. Daarnaast behandelen we trendtheorie en trendbronnen en werken hiermee in de lessen.
www.picturingthefuture.com Trendstudio, Amsterdam

 

London Design Festival
14 t/m 22 sept. 2019
Festival | Design
London Design Festival viert en promoot Londen als de designhoofdstad van de wereld. Het festival keert terug naar locaties en instituten in de stad.
www.londondesignfestival.com

 

Flatlayfotografie
18 sept. 2019
Workshop | fotografie & styling
Als interieurprofessional, blogger of zelfstandig ondernemer weet je hoe belangrijk het is om goed beeld te hebben op je website, blog en instagram. Tijdens deze workshop krijg je tips waarbij je zelf de prachtigste flatlay’s maakt in een handomdraai!
www.niainfo.com De WoonIndustrie, Nieuwegein

 

Festival Masterly Den Hague
Festival | Kunst & Design
19 t/m 22 sept 2019
Nieuw Dutch Design van hedendaagse ontwerpers samen met hun Muze, het historische schilderij dat hen voor dit ontwerp inspireerde. De designers zelf zijn aanwezig en zijn aanspreekbaar voor het publiek. Ze geven hun visie op de historische schilderijen en laten de bezoekers door hun ogen kijken.
www.masterlythehague.com diverse locatie museumkwartier Den Haag

 

Trend Lezing Christine Boland & David Shah
Lezing | Consumer Trends
8 oktober 2019
Dit is hét evenement dat jou klaarstoomt voor de trends van 2020 en 2021. Ontdek hoe de lifestylebranche zich ontwikkelt en leer de juiste snaar te raken bij de consument van de toekomst.
www.appletizer.nl Pakhuis de Zwijger te Amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us: