New Work: Rescued ‘From Waste to Wonderful’

Inmiddels zijn we weer terug van vakantie en weer volop van start gegaan. Er liggen weer een hoop leuke projecten in het verschiet. Ook komen de najaarsbeurzen er weer aan. Waaronder Maison&Objet in Parijs het eerste weekend van september. Rescued is tijdens deze beurs ook weer aanwezig en te vinden in Hal 7. Voor de vakantie maakte ik samen met Rescued een hoop mooie beelden met alle producten die Rescued in het collectie heeft. Wat ik zo bijzonder vind aan dit merk is dat zij hart hebben voor producten en materialen, die door anderen misschien al lang niet meer gebruikt worden, her te gebruiken of producten een ‘upcycling’ te geven met vaak een knipoog of een glimlach. Humor mag vooral niet ontbreken vinden Evelien & Hans Peter, eigenaren en bedenkers van Rescued Niet alleen recyclen ze bij Rescued producten en materialen ook zijn ze altijd op zoek naar verrassende beauty’s met een goed verhaal en waarin je vaak nog de gebruikssporen ziet van het originele product.

beeldstrook-Rescued01

Nadat het creatieve duo Evelien & Hans Peter een mooi idee hebben uitgewerkt om bijvoorbeeld een product een nieuw leven te geven proberen ze bij Rescued de producten zoveel mogelijk te laten verwaardigen door enthousiaste mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Mede omdat zij in deze mensen geloven en samen tot nieuwe producten kunnen komen. Mooi toch! Daarnaast bestaat Rescued alweer een tijdje en vonden zij het hoog tijd om ook hun huisstijl te ‘upcyclen’. Bij een nieuw jasje hoort natuurlijk ook een nieuw logo, website en een mooie catologus met de producten voor op Maison&Objet. BloomInspiration fotografeerde samen met Rescued de gehele collectie passend bij de nieuwe huisstijl.

Zoals ze bij Rescued zelf zeggen” ‘From Waste to Wonderful’!

Nieuwsgierig naar hun producten en de mooie foto’s die ik mocht maken voor Rescued bekijk dan de digitale catalogus via deze link: www.rescued.nl of neem een kijkje op mijn portfolio bij Fotografie.

beeldstrook-Rescued02

Mocht je het weekend op Maison&Objet in Parijs  zijn neem dan ook een kijkje bij Rescued in Hal7. Wie weet komen we elkaar daar nog tegen!

Please follow and like us:
Tags: