Binnenkijken bij Wijnbar Zuster Margaux

New Work: studio zebra – Wijnbar Zuster Margaux

Wijnbar Zuster Margaux is gevestigd in de Mariënhof, van origine een klooster. Met haar meer dan 500 jaar oude historie een bijzondere ontmoetingsplek. studio zebra bedacht het interieurconcept voor Wijnbar Zuster Margaux. De inspiratie voor het interieur van wijnbar en lounge Zuster Margaux haalden zij uit de connectie tussen verleden, heden en toekomst.  Deze inspiratie werd door studio zebra samengevat in het thema ‘reflectie’.

beeldstrook_wijnbar zuster margaux

Binnen het thema ‘reflectie’ hebben studio zebra zich specifiek voor de wijnbar laten inspireren door zeepbellen, die symbool staan voor de start van een droom, voor samenhang, transparantie en kleurschakeringen. Het grote ronde raam bij de entree geeft direct een panoramisch zicht op de wijnbar. In het interieur zijn veel spiegelende oppervlakken te zien, waaronder de rosé-kleurige bar en wijnwand, de gekleurde glazen lampen en de hoogglans gespoten antieke stamtafel.

beeldstrook_wijnbar zuster margaux2

Het thema wordt ultiem belicht in de vorm van speciaal ontworpen wandlampen met spiegels van de Amersfoortse ontwerper Marcel Ossendrijver van M.OSS design. Ook textielkunst krijgt een plek, mede omdat de lounge van Zuster Margaux vroeger de Linnenkamer is geweest. Lokale en ambachtelijke ontwerpen worden bewust gemengd met eigentijds design, o.a. uit Scandinavië. Zuster Margaux is een sprankelende, eigentijdse bar met een historische lading.

In samenwerking met studio zebra fotografeerde BloomInspiration het interieur van Wijnbar Zuster Margaux. Meer weten over studio zebra en over dit project of andere interieurprojecten, neem een kijkje op hun website: www.studio-zebra.nl of neem een kijkje op mijn portfolio bij Fotografie.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Please follow and like us: