Papier Atelier 2 op showUP

November vorig jaar stond Monique voor het eerst met het Papier Atelier op FlavouritesLive. En het was meteen een succes dat ook showUP dit voorjaar Monique uitnodigde om met het Papier Atelier hier neer te strijken.

Het Papier Atelier laat de online wereld van HappyMakersBlog.com daadwerkelijk tot leven komen. HappyMakersBlog.com is een spiksplinternieuw platform opgericht door Monique van der Vlist, artdirector van 101Woonideeën. Op deze website spelen creativiteit, illustraties en handgemaakte producten en ontwerpen de hoofdrol. Dit keer biedt het Papier Atelier praktische, leuke en creatieve inpakideeën voor (web)winkels.

PapierAtelier-ShowUP-voorbereiding

Eenvoudig en snel inpakken voor je (web) shop zijn verzorgd door Bibi de Lang, grafisch ontwerp, BL-ij.nl; Karen Weening, illustratie, Karenweening.nl; Nina Voordes, grafisch ontwerp, Paperstories.nl ;Judith en Heleen, stationery & partygoodies ontwerp, OhSoPrettyParty.com; Suzanne Paap, fotografie, Bloominspiration.com. Stuk voor stuk specialisten in vormgeving en fotografie voor je (web)winkel.

Ben je niet in de gelegenheid om naar de beurs te komen? Op HappyMakersBlog kun je de komende week meekijken!

showUP is dé vakbeurs voor woon- en cadeauwinkels, webshops, en concept stores. Je ziet er de laatste trends en doet er ideeën en inspiratie op. De beurs is alleen toegankelijk voor professionals uit de branches wonen en cadeauartikelen.

kleine afbeelding: fotografie Suzanne Paap
grote afbeelding: samengesteld door Monique van der Vlist, via HappyMakersBlog

Please follow and like us:
Tags:
,