Pop-Up Arjowiggins Creative Papers

Afgelopen vrijdag en zaterdag was Arjowiggins neergestreken met een Pop-UP tentoonstelling in De Hallen Studios in Amsterdam. Meer dan 150 creatieve papierontwerpen waren hier te zien. De verschillende designs die er te zien zijn, zijn ontworpen in 30 landen wereldwijd, voor luxe merken, restaurants, overheden, designers, modelabels en meer. Van brochures tot brand identities en van uitnodigingen en wenskaarten tot boeken, notitieblokken en posters.

blog_collage_PopUP ArjowigginsHet bijzondere aan deze expositie is  dat je al het papier mag voelen en aanraken, hoe fijn is dat! Dagelijks hebben wij voor ons werk, bij Zinnenprikkelend, met papier te maken. Reden genoeg voor ons om een kijkje te nemen op deze expositie. Mooie ontwerpen met diepdruk, hot foil, gecombineerd met laserstansen en mooie papiersoorten, heel inspirerend! Een prettige bijkomstigheid is dat naast De Hallen Studios zich de Foodhallen bevinden en ideaal om aansluitend te combineren met een hapje en een drankje.

Heb je de tentoonstelling gemist? De POP-UP Exhibition is na Parijs, Barcelona, Milaan, Londen en Amsterdam nog te zien van 19 en 20 juni 2015 in Berlijn. Zie ook: pop-up-amsterdam.arjowiggins.com

Op de foto’s van links naar rechts:
Foto 1: ‘Greeting Card/France’, Design – Wauhaus, Hot Foil, Silkscreen, paper Curious Matter Adiron Blue 270g.
Foto 2: ‘Invitation/China’, Print –Jin Ren Printing, Laser Cutting Hot Foil, paper Curious Metallics Ice Cold 120g, Curious Metallics Blueprint 250g, Conqueror Laid Brilliant White 100g.
Foto 3: ‘Invitation/Sweden’, Design TMG Tabergs Media Group, Hot Foil, paper Curious Matter Black Truffle 270g.
Foto 4: ‘Wedding Invitation/China’, Print – Impact Design & Print, Offset, paper Conqueror Bamboo Natural White 250g, Curious Matter Andina Grey 135 g.
Foto 5: impressie Pop-Up Exhibition Arjowiggins Creative Papers
Foto 6: ‘Business Card/UK’, Design – Ted Baker, Hot Foil, Offset, Duplexing, paper Rives Tradition Bright White 320g.

Please follow and like us: