Puur Picknick | lifestyle event

Afgelopen weekend vond het Puur Picknick lifestyle event plaats in het nabij gelegen weiland bij de sfeervolle B&B De Rheezer Kamer. Op het mini-festival stonden verschillende foodtrucks en stands met streekproducten rechtstreeks uit het Vechtdal. Als je uitgegeten was kon je heelrijk struinen langs verschillende standjes met leuke lifestyle en -interieurproducten, keramiek, sieraden en mode of kon je een workshops schilderen volgen bij o.a. Gea Slotman.

beeldstrookPuurPicknick01

Niet alleen het zonnige weer maakte het een gezellig event, ook de bohemian landelijke gestylde aankleding! Na een regenachtige zaterdag was het heerlijk toeven en struinen in het weiland op deze zonnige en lazy zondag. Waarbij je tussendoor in een van de gezellige kruiwagenzitjes (Roel Westerman Bouwkunst) of welkome strandstoeltjes kon genieten van een heerlijke Italiaanse cappuccino of Bohemian Zwölsch biertje.

beeldstrookPuurPicknick02

Op de grote foto o.a. bloemen Roel van den Biggelaar, servies Broste Copenhagen via Anne-Marie Wonen. Overige foto’s plaids By Mölle, poefje en servies via Anne-Marie Wonen, vaasjes van Anne Huizing, stand met lifestyle en outdoor-producten van Flod.

Meer weten over het event of agenda voor meer leuke evenementen georganiseerd door B&B De Rheezerkamer zie ook: www.derheezerkamer.nl/blog

Please follow and like us: