Shopping: My Deer’s Store in Haarlem

Sinds oktober 2016 is, in een van de leukste straatjes van Haarlem, een groene shop rijker! In de Schagchelstraat vind je My Deer’s Store. Een frisse en lichte lifestyle en interieurwinkel, met botanische accenten. Je kunt hier terecht voor fijne kadootjes en interieuraccesoires klein of groot, kunst, design, sieraden, keramiek, boeken en lekkere verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris en Nicolas Vahé. En natuurlijk groen, veel groen! Als je nog niet om bent en mee gaat met de botanische trend, dan ga je dat vast en zeker doen na het bezoeken van deze shop. De planten voor binnen en buiten bij My Deer’s worden grotendeels eigenhandig gekweekt door de moeder van Maaike.  Ze verkopen er verschillende planten met bijpassende potten, zoals de op dit moment nog steeds gewilde en hippe pilea’s, maar ook de ananasplant en de zelfvoorzienende plantjes in weckpotten mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

beeldstrook_MyDeerStore01

Wellicht kende je het werk van Maaike Koster al, de botanische prenten. Grafisch designer & interieur ontwerper Maaike Koster had al groot succes met haar webshop My Deer’s Art Shop. In My Deer’s Store kun je haar wereld fysiek ervaren. In deze shop kun je ook terecht voor de art-prints van Maaike Koster. De winkel runt zij samen met Mirjam. Zodat ze ondertussen ook nog tijd heeft voor andere projecten. Waaronder een nieuwe collectie Spring/Summer 2017 art-prints die ze begin dit jaar heeft gelanceerd. De nieuwe collectie is zowel te verkrijgen in de winkel als in haar webshop.

beeldstrook_MyDeerStore03

Mocht je zin hebben om binnenkort een dagje naar Haarlem te gaan en My Deer’s Store te bezoeken, houdt dan mijn blog in de gaten voor meer leuke adresjes in Haarlem.

My Deer’s Store, Schagchelstraat 12, Haarlem
website + shop: www.mydeerartshop.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Please follow and like us: