showUP17 zin in het voorjaar!

showUP17 zin in het voorjaar!

Dit weekend bezocht ik showUP, een vakbeurs voor home&gift. Naast oude bekende ook dit keer een hoop nieuwe gezichten en mooie producten en vooral heel veel bloemen en voorjaarstakken, glaswerk en mooie vazen.  BloomInspiration zet haar favorieten voor je op een rijtje! beeldstrook_showUP-flowerpower

Nieuw in de collectie bij Ons Hus zijn deze vazen in verschillende groottes en kleuren, mooi met een enkele voorjaarstak. Niet op de foto en ook mooi zijn de kussens die en glazen opbergschaaltjes in hetzelfde kleurenpalet. Een bloemenfestijn was het in de pop-up shop van showUP, waar Vlinder&Vogel prachtige bloemenboeketten voor maakte en geshowt in de vaas Carter van Floris Hovers. De vaas bestaat uit 2 delen en worden door diverse schroeven aan elkaar verbonden waardoor de vaas waterdicht is. De vaas is geïnspireerd op motorblokken, carters en (tandwiel) behuizingen. Nieuwkomer op de showUP waren de vaasjes van scandinaviaform en stonden dan ook prachtig opgesteld met kleurrijke bloemen. Tijdens showUP was de Zweedse ontwerper Eva Levin aanwezig om vol enthousiasme over haar vaasjes te vertellen. Door een enkele bloem rechtop in een vaasje te plaatsen en meerdere vaasjes bij elkaar te zetten ontstaat er een bloemenweide. Je kunt een bijpassende wandhouder los bij bestellen en door deze aan de muur te bevestigen kun je het vaasje eenvoudig ophangen. Love it!beeldstrook_showup-groenOok Marimekko presenteerde een nieuwe collectie, waaronder deze grote vazen. Ook hier komt een eenvoudige boeket of tak mooi tot zijn recht. Groentinten waren bij meerdere merken terug te vinden. Nieuw op showUP was E|L by Deens, met o.a. een serie magneetborden in verschillende kleuren, waaronder deze groene kleur. En ook de witte uitschuifbare tafelklemmen zijn tof, je kunt ze uitschuiven en gebruiken voor verschillende formaten tafels. En versier ze zoals hier op de foto met de zomerse lampen slinger van House Doctor (ook verkrijgbaar via Deens.nl. House Doctor creëerde hun eigen tuinfeestje, met witte lampenslinger en rieten lampions boven een gedekte tafel. Waarbij je verlangt naar het eerste warme voorjaarszonnetje, waarbij buiten kunt zitten en genieten van een lekker lunch. Is het toch nog te fris, geen nood de warme plaids van House Doctor houden je warm. Al wordt het deze week weer even winters weer en rond het vriespunt, we verlangen naar het voorjaar!

Glazen vazen Ons Hus, Vaas Carter Floris Hovers via CorUnum, vaasjes Glasilium en Consilium van scandinaviaform, groene vaas UMA van Marimekko, magneetbord groen en uitschuifbare tafelklem van E|L by Deens, lampenslinger wit, rieten lampions,  groene gewatteerde plaids House Doctor.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Please follow and like us: