Terugblik najaarsbeurs showUp16

showUP is dé vakbeurs voor Home & Gift. BloomInspiration bezocht showUP en licht in deze blog de leukste items, producten en trends voor je uit. Opvallend was de kleur blauw die bij meerdere stands en merken zichtbaar was. Denim Drift is door FlexaNL uitgeroepen tot kleur van 2017. Op de grote foto een verzameling van de leren portemonnees en etuis met vrolijke prints aan de binnenzijde van Keecie.

beeldstrookshowup-blues

Bij Harm+Elke kleurde de muur blauw en presenteerde zij op speelse wijze bordjes, klokje en potjes met groene planten op deze muur. Nieuw op showUP waren de opvallende grote klokken geïnspireerd op de traditionele pendules van vroeger van ontwerper en zoon van een horlogemaker Arjan Ros van Kloq.  Klassieke uurwerken gecombineerd met plywood geschilderd in verschillende vrolijke kleuren, op de foto de blauwe versie met gele pendule. Ook zachte en natuurlijke tinten voeren nog steeds de boventoon en dat zien we terug in warme en natuurlijke materialen zoals in de serie wollen kleden van Wolwaeren by Studio Ro Smit. Links op de foto zie je een wandkastje van Harm+Elke. Moebe was voor het eerst in Nederland en op showUP toonden zij naast hun bekende Moebe-frames ook een aantal nieuwe producten waaronder een prachtig tafeltje. De tafel is helemaal passend bij de Moebe-stijl: compact vervoerbaar en makkelijk zelf in elkaar te zetten. Ook erg fijn om te weten is dat de A2 Moebe-lijst weer terug is in het assortiment, nu verbeterd en beter van kwaliteit.

beeldstrookshowup-natural

Ook zien we nog steeds nieuwe producten en wannahaves op het gebied van stationary. Kleine kaartjes met lieve boodschappen en mooie vormgegeven waardoor ze als een kleine attentie voelen zien we bij oa. I Love My Type. House Doctor heeft hun collectie ook weer uitgebreid met fijne schriftjes, boekjes en inpakpapier. Nieuw op showUP was Creative Lab Amsterdam met mooie kaarten van botanische prints en zelfs de binnenkant van de enveloppen zijn mooi bedrukt in dezelfde print. We like!

beeldstrook_stationary

De eerstvolgende editie van showUP zal plaatsvinden op 5 & 6 februari 2017, wederom in de Expo Haarlemmermeer. 

Bewaren

Please follow and like us: