Vrolijk Pasen

Vrolijk Pasen! Leuke agendatips en uitjes & workshops & paastaart.

Heb jij al plannen voor de Paasdagen? Ga je uitgebreid brunchen met je familie of ga je lekker op pad en naar een van de vele markten die er dit paasweekend zijn? Inspiratie nodig? BloomInspiration heeft de leukste activiteiten voor dit Paasweekend (en het voorjaar) voor je op een rijtje gezet. Blijf je liever thuis om samen met je lief of gezin lekker te cocoonen en te relaxen, maak dan deze heerlijke Paas-worteltaart. Helemaal lekker na een fijne boswandeling, thuis bij de kachel met een kopje dampende thee. Het recept vind je op de foodblog van oogstuiteigentuin.nl. Fijn Paasdagen!

Vrolijk Pasen

Agenda Voorjaar | april 2018
Exposities kunst, design & fotografie , events, happenings, places to be

The Maker Market
31 mrt. & 1 april
Creative | Market
The Maker Market is een markt gewijd aan (Amsterdamse) makers, ontwerpers en merken. Hier ontdek je de nieuwste en mooiste lokaal geproduceerde en ontworpen producten en bijbehorende verhalen.
De Hallen, Amsterdam

Shop for One Week | NRDRHVN91
29 mrt. t/m & 3 april
Conceptstore / Vintage, Design, Arts & Crafts
In dit monumentale pand aan de Noorderhaven is voor één week een conceptstore ingericht met de verkoop van een unieke collectie meubels, accessoires, objecten & ander design.
Noorderhaven 9, Harlingen

Create & Illustrate
31 maart
Inspiratie-aanschuifsessie | Illustratie
Een ochtend illustreren, schetsen, oefenen en uitproberen? Dat kan! Schrijf je in en schuif aan de tekentafel. Je hoeft niets mee te nemen. Er wordt gezorgd voor inspiratie, papier en diverse materialen. Creative block? Geen zorgen, ik help je op weg. Ontmoet andere creatieven en inspireer elkaar. FYI: dit is geen workshop.
Soort van Winkel, Zwolle

De Pure Markt Paasmarkt
1 april
Food | Market
Meer dan 60 ambachtelijke ondernemers op het gebied van lekker eten en drinken en een bijzonder assortiment non-food. Haal je boodschappen voor thuis of kom lekker proeven op onze gezellige terrassen met live muziek en de leukste zweefmolen van Nederland . Je vindt ons aan de prachtige lanen nabij de Boswinkel en Bosbaan in het Amsterdamse Bos.
Amsterdamse Bos, Amsterdam

Design Icons
7 & 8 april
Art & Design | Event
Ruim zestig handelaren die zijn gespecialiseerd in design uit de jaren 50 tot laat jaren 80 bieden op Design Icons hun vintage meubels aan. Grote iconen voor verzamelaars, maar ook gangbaar vintage. Een verscheidenheid aan interieurobjecten zal zowel voor professionals als voor een breed publiek te koop zijn: van bekende klassiekers tot anonieme ontwerpen, met Eames naast Mies van der Rohe en van Italiaans-chic tot rauwe industrials.
Kromhouthal, Amsterdam

Workshop Geweldig geschikt
12 april
Workshop | Bloemen
Zo creëer je een eigen wild boeket
Tijdens de workshop ‘Geweldig Geschikt’ legt Carolien uit hoe je een levendige bos bloemen schikt. Een creatie met verse bloemen op jouw manier. Want iedereen heeft zijn eigen ‘handtekening’ bij het maken van een fleurige compositie.
Rood & Bloem, Utrecht

Workshop Illustreren met waterverf
12 april
Workshop | Illustratie
Bloemen en planten inspireren veel kunstenaars en illustratoren. Zo ook illustrator Aafke en Angela van Paper Brush. Onder begeleiding van Aafke en Angela begin je aan een serie illustraties met waterverf. Laat je inspireren door al het groen in Wildernis. Het gebruik van materialen waaronder waterverf, penselen en papier zijn inbegrepen
Wildernis, Kamerplanten & Stadstuinwinkel, Amsterdam

Salon del Mobile
17- t/m 22 april
Interieur & Design | Event
De Salone del Mobile in Milaan is een van de belangrijkste internationale beurzen voor meubel- en productontwerp. een week vol events, exposities en presentaties op het gebied van internationaal meubel design & interieur.
Milaan

Ontwerpsalon 2018
22 & 23 april
Design| Event
Bij de Ontwerpsalon presenteren tientallen ontwerpers hun collecties en vertellen de verhalen achter hun werk. Je kunt er keramiek, sieraden, mode accessoires, grafisch- en illustratief werk en interieurproducten bewonderen en ter plekke (in)kopen. Bekijk de trend expo’s, volg creatieve workshops en geniet van lokaal eten en drinken.
Vechtclub XL, Utrecht

Impressionism & beyond. A Wonderful Journey
16 jan t/m 6 mei.
Art | Expositie
Singer Laren een particuliere verzameling met werken van grote kunstenaars als Monet, Manet, Renoir, Degas, Pissarro, Van Gogh, Bernard, Gauguin, Sisley, Signac, Van Dongen, Matisse, Marquet, Dufy, Nolde en Picasso. De schilderijen en werken op papier van de vermaarde, voornamelijk Franse impressionisten, postimpressionisten en expressionisten zijn afkomstig uit de kunstverzameling van de Van Vlissingen Art Foundation.
SingerLaren, Laren

Vrolijk Pasen

Op de foto’s v.l.n.r.: servet Dille & Kamille, taartbordjes Sissy-Boy, vintage gebaksvorkjes goud Amefa via Blokker, vaasje geschilderd in Amazona Krijtvef Blauw uit de Duiker Collectie.

Please follow and like us: