Wat een heerlijke lentedag op Seinfestijn!

Wat een heerlijke lentedag op Seinfestijn!

Afgelopen zondag was er weer een Seinfestijn in Seinwezen in Haarlem. Seinfestijn stond al langer op mijn to-dolijstje om te bezoeken. En nu het PapierAtelier3 van HappyMakersBlog was neergestreken was er nog meer reden om een kijkje te nemen. ‘s Ochtends was het nog een beetje fris, maar toen ‘s middags het zonnetje doorbrak was het heerlijk toefen op het terras. Wat een heerlijk sfeertje hangt hier.

blog_collage_PapierAteliers3 workshopsBij PapierAtelier kon je een leuke workshops volgen van Geertje Aalders (papercutting), Karen Weening (lenteslinger), Brigit van Wijk (handwriting) en Anne en Ellen van Wowgoods (ansichtkaarten pimpen). Zelf nog aan de slag? Maak dan thuis deze leuke lenteslinger van Karen. De uitleg van de lenteslinger kun je hier downloaden.

blog_collage_Seinfestijn impressie

Ook waren er een hoop leuke standjes te vinden met woonaccessoires, stationary, kleding, food en leuke kadootjes. Kids konden zich laten schminken en konden bij Woodwerk met hout een bouwwerkje zagen en in elkaar zetten en daarna poffertjes met smarties en slagroom eten. Seinfestijn is kleinschalig, maar wel met leuke standjes met mooie producten en lekker eten! Ook Seinfestijn bezoeken? Houdt hun website in de gaten voor nieuwe data: www.seinfestijn.nl

Grote foto: papier van Dreamkey Design, kaart met vogeltje van Ruth Hengelveld, letter A van Stoermetaal

Please follow and like us: