Kussens Botanical

We zijn gek op botanische printjes!

De botanische trend is dan ook in 2018 nog steeds helemaal hot! We zien planten en bladeren prints volop terug in het interieur. Ook vinden we het hartstikke leuk om  aan de slag de gaan met leuke zelfmakers. We maken onze eigen stempels met behulp van een gutssetje en stempelblokken of macrameeën plantenhangers om hier vervolgens hippe groene plantjes in op te hangen. En wil je inspiratie op doen of aan de slag met een nieuwe techniek dan is er vast wel een leuke workshop in de buurt te vinden of een leuk festival waar een creatieve workshop wordt aangeboden. Zo staat HappyMakersBlog staat elke maand een workshop-agenda. Je vind de tips voor de maand oktober hier.

Leuke DIY stempels maken

Voor het nieuwe online magazine Oogstfestijn maakte BloomInspiration een leuke tutorial voor het maken van je eigen stempels. Het thema voor dit magazine is Appelpluk en de stempels die we maakten sluiten dan ook helemaal aan bij dit thema. Met deze stempels maakten we een aantal patronen voor op kussens. Want hoe leuk is het om kussens te versieren met een eigen stempelpatroon. Kijk wel even of het stempelinkt wat je voor de kussens wilt gebruiken wel geschikt is, er zijn namelijk stempelkussen verkrijgbaar die geschikt zijn voor textiel. Klik hier voor de tutorial om je eigen stempels te maken. De tutorial staat op pagina 17 in het Oogstfestijn magazine.

Dille & Kamille stempels

Heb je geen zin of tijd om je eigen stempels te maken? Dille & Kamille heeft sinds kort ook een leuke stationary-lijn met botanische stempels en verschillende kleuren inkt in hun assortiment. Maak je eigen DIY ansichtkaarten of personaliseer je notitieboekje met deze stempels. Deze inkt is prima geschikt voor papier, voor textiel raden we speciale textiel-stempelinkt van bijvoorbeeld het merk Versacraft aan.

Dille Kamille Stempels

Motiflow

Ken je het merk Motiflow al? Zij hebben hele leuke kussens en textiel met mooie prints van verschillende illustratoren en ontwerpers. Je kunt kiezen uit vrolijke, speelse, natuurlijke of grafische dessins. Net wat bij jouw stijl en interieur past. Bij Motiflow hebben ze honderden unieke dessins die uitgevoerd kunnen worden op kussens, stoffen, behang en kadopapier. Motiflow is een van oorsprong Nederlands platform, waar designers en illustratoren van over de hele wereld hun ontwerpen kunnen uploaden. Met als doel unieke designs voor iedereen. Super leuk toch? Op de foto staat het kussens met botanische print van groene bladeren. Het magazine Oogstfestijn heeft ook een leuke Give-Away bij de Appelpluk-editie: je kunt namelijk kans maken op dit leuke kussen. Kijk op www.oogstfestijn.nl voor meer info.

Motiflow mooie dessins

Op de foto’s: handgevlochten tasje van palmblad Dille & Kamille, hamamdoek Sissy-Boy, velvet kussen zacht groen H&M, kussen met botanische print Motiflow, brocante stoeltje & draad mandje Pluktuin Het Platteland, glazen fles met kurk Dille & Kamille, roze bord groot H&M, groen gebaksbordje HK Living via Sissy-Boy, facetglas per 2 Hema, cocktailprikker Xenos, houten fruitbak Pluktuin Het Platteland, servet groen, botanische stempels en stempelinkt Dille & Kamille.

Met dank aan: Pluktuin Het Platteland & Motiflow.

 

Please follow and like us: