DIY kaarsenstandaard

Het nieuwe jaar is net begonnen. Ik krijg dan altijd zin om leuke plannen te maken en nieuwe dingen te bedenken. Ook dit jaar ga ik weer lekker aan de slag met leuke DIY’s en kun je deze op mijn blog vinden. Het is nog volop winter en zijn de dagen nog steeds kort. Daarom brand ik  in deze tijd graag kaarsen, vind het gezellig en sfeervol in huis maken. De kerstboom is er inmiddels uit en dan mis je toch wel die gezellige lichtjes. En aangezien we de komende periode nog steeds veel thuis zullen zijn kunnen we het vooral maar gezellig maken, toch! Daarom ben ik de schuur weer eens ingedoken en gekeken wat we nog hebben liggen aan resthout en voîla, met wat simpele ingrepen heb je een hartstikke leuke kaarsenstandaard.

DIY Kaarsenstandaard

Benodigdheden:

Meet eerst waar je de gaten voor de kaarsen wilt hebben en teken af op het stuk hout. Boor vervolgens de gaten in het hout met de juiste maat boortjes. Schuur het hout op en neem af met een vochtige doek of  Amazona Eco Clean Reiniger om het stof van het schuren te verwijderen. Daarna kun je direct schilderen met Amazona Krijtverf. Als je krijtverf gebruikt hoef je geen grondverf te gebruiken, ideaal!

Met dank aan: Amazona Krijtverf

Op de foto’s: Velours stof Jan Sikkens, stuk resthout geschilderd in de kleur Velvet Pink van Amazona Krijtverf, kaarsen Sissy Boy, droogbloemen Intratuin, porseleinen kommetjes en schaaltjes BloomInspiration, glas via kringloopwinkel geschilderd in de kleur Velvet Clay, kaart met bloemenillustratie Maartje van den Noort

Please follow and like us: