New African x Christmas Styling Wall

DIY Schilderklus: oude keukenstoel en wandplank

Ben jij al klaar voor de kerst en staat de kerstboom er weer mooi bij dit jaar? In deze blog laten we je zien hoe je de New African trend ook thuis kunt toepassen door de muur te schilderen in de zachte bruine tint Chocolat Chaud van Amazona Krijtverf. En ook hoe je deze mooi kan combineren met een oude keukenstoel en wandplankje. Om in de kerststemming te komen decoreerde we de wandplank met een aantal mooie keukenspullen en met een paar leuke styling details maak je ook een eigen kerstsfeertje.

New African x Christmas Styling Wall

De oude keukenstoel is een oud Frans stoeltje die we afgelopen zomer op de kop tikten in een brocantewinkeltje in Friesland (Geartsje in Echtenerbrug). We schilderden de keukenstoel in de kleur Marrakesh 19 van Amazona Krijtverf. Als je met de krijtverf van Amazona Krijtverf werkt hoef je de stoel niet van te voren te schuren. De keukenstoel werd eerst gereinigd met de Eco Clean Reiniger van Amazona Krijtverf en daarna geschilderd.

New African x Christmas Styling Wall

Het wandplankje komt bij Karwei vandaan en schilderden we in de kleur Roze 06 van Amazona Krijtverf. Ook het plankje hoef je niet van te voren te schuren. Wel reinigden we het plankje ook met de Eco Clean Reiniger van Amazona Krijtverf voordat we gingen schilderden. Het kerstboompje (grote foto) van hout op de wandplank is van Dille & Kamille en kun je ook in de kerstboom hangen, deze schilderden we in dezelfde kleur als de stoel: Marrakesh 19 van Amazona Krijtverf. Het vaasje is ook van Dille & Kamille en schilderden we in de kleur Chocolat Chaud van Amazona Krijtverf.

Met dank aan: Amazona Krijtverf & Kalkwas

Grote foto: wandplank Karwei, bord van papierpulp en houten lepel via Rescued, A5 kaart Graham & Brown, houten kerstboom Dille & Kamille, kopje van Hester de Wolff
Foto’s : keukenstoel privébezit geschilderd in Marrakesh 19 van Amazona Krijtverf, plaid roze By Mölle, kopje van Hester de Wolff, bordje roze uit de serie Gradient servies van Studio H+E.
Op de wandplank: vaasje Dille & Kamille geschilderd in Chocolat Chaud van Amazona Krijtverf, kaarsenstandaard + kaars Søstrene Green , bordje ‘Care for Milk’ van Ekaterina Semenova, lijst met herfstblaadjes van Moebe,  broodplank Tas-ka, lepel, bord van papierpulp en houten lepel via Rescued

Please follow and like us: