Spiced Honey Flexa Interieur

Flexa Spiced Honey kleurenpalet

Flexa heeft voor kleur van het jaar 2019 ook een kleur uit het Terra kleurenpalet gekozen. Zij noemen hem Spiced Honey een warme honingkleurige tint. De inspiratie voor dit palet was een verlangen naar een plek om na te denken. Het draait om het vinden van de balans tussen hotel chic en de warmte van een echt huis. Wij combineerde Spiced Honey met de kleur Pink Nudity, waarbij je een fijne en zachte sfeer in huis creëert!

Spiced Honey Flexa InterieurFlexa Krijtverf voor op de muur

Spiced Honey is ontzettend veelzijdig en kan worden gecombineerd met allerlei kleuren om een verscheidenheid aan looks te creëren, afhankelijk van de sfeer die jij in jouw huis wilt creëren – van rustgevend en rustig, tot knus of levendig. We mochten van Flexa de krijtverf uitproberen en schilderden de achterwand met krijtverf in de kleur Spiced Honey. Niet alleen heel mooi, ook nog eens heel makkelijk om mee te schilderen. Vergeet niet om van te voren je muur op oneffenheden te controleren. Vul deze met een muurvuller, tegenwoordig heb je al sneldrogende (30 minuten). Voordat je aan het schilderwerk begint is het belangrijk om je muur goed stofvrij te maken, reinig je muur dan ook met een ontvetter. De krijtverf goed doorroeren voordat je de verf aanbrengt. En tada, je hebt in een handomdraai een mooie nieuw wandje geschilderd!

Spiced Honey Flexa InterieurStylinginspiratie

Bevestig een wandplankje aan de muur. Combineer  verschillende kaarten of mooi porselein. Of zoals wij deden: een canvasdoek geschilderd in een mooie kleur en met een een droogbloemenboeketje. En kun je geen bijpassende haakjes vinden? Schilder haakjes in je favoriete kleur! De s-haakjes komen bij Dille & Kamille vandaan. De kleur die we gebruikten om de haakjes te schilderen is Pink Nudity van FlexaNL. Dit kleurenpalet sluit helemaal aan bij de kleurtrend Terra Roze. Meer lezen over deze kleurtrend, zie ook de trendblog  Terra Roze op BloomInspiration.com

DIY droogbloemenkrans

Benodigheden:

  • metalen ring (Dille & Kamille)
  • Cotton Cord of ijzerdraad
  • verschillende droogbloemen (strobloemen, grassen, papavers)
  • schaar of tangetje

Werkwijze

Je kunt droogbloemen krijgen bij het tuincentrum of kies voor bloemen bij de bloemisterij de je makkelijk kunt laten drogen. Denk hierbij aan papavers, hortensia’s. judaspenning of mooie grassoorten. Droogbloemen zijn ook verkrijgbaar bij het tuincentrum en makkelijk te verwerken in bloemenkransen of bloemstillevens. Gebruik hiervoor verschillende gras of graansoorten en strobloemen.

Op de foto’s v.l.nr.: stoel via brocante winkel Geartsje geschilderd in de kleur Pink Nudity van Flexa, muur geschilderd met krijtverf kleur Spiced Honey van Flexa, houten wandplankje van Jysk,  canvasdoeken Xenos, bordje roze porselein Hester de Wolff via conceptstore Licht & Fijn, metalen ring,  s-haakjes, kandelaar, roze kaars Dille & Kamille, zeepje rozengeur via VINT, haarzeep van Botma & van Bennekom, zeepschaaltje Sissy Boy Homeland, Cotton Cord grijsgroen via Ompak.

Deze blog is in samenwerking gemaakt met FlexaNL.

Please follow and like us: