lunchroom De Onthaasting

Lekker ontspannen en genieten bij lunchroom De Onthaasting

Een superleuke en gezellige plek om even te onthaasten en ontspannen te genieten van een kopje koffie met wat lekkers of een lekkere lunch is lunchroom De Onthaasting in Amersfoort. Deze lunchroom wordt gerund door jonge mensen met een verstandelijke beperking. Je wordt dan ook hartelijk ontvangen de medewerkers. De lunchroom ligt op loopafstand van het station Amersfoort en is gevestigd in een mooi en karakteristiek pand. Op het menu staan o.a. lekkere salades met groenten van het seizoen of taart of koeken van ‘eigen deeg’. Ook hebben ze lekkere ‘Onthaastings’ broodjes met liefde bereidt en waar je natuurlijk uitgebreid de tijd voor neemt. Is het lekker weer dan kun je heerlijk buiten zitten op het terras.

lunchroom De Onthaasting

Het interieur van de lunchroom was inmiddels alweer 15 jaar oud en aan een opknapbeurt toe. Met een benefietveiling anderhalf jaar geleden werd geld opgehaald waardoor het interieur in een nieuw jasje kon worden gestoken. Studio zebra was verantwoordelijk voor het interieurconcept en werkten samen met diverse partners om tot een geweldig resultaat te komen. Met beperkte middelen werd het interieur opgefrist. De bar kreeg een make-over door professioneel beits- en schilderwerk. Een glanzende tegelwand in diverse oranje tinten achter de bar maakt dat je de oude bar niet meer herkent.

lunchroom De OnthaastingIn de zonnige serre heeft studio zebra een lange bank gemaakt, om lekker aan te schuiven. De mooie massief eiken tafels zijn van Zwaartafelen. Ook werd nagedacht over duurzame materialen en werd gekozen voor de PET Felt Chairs van De Vorm in de bijpassende oranje frame en grijze vilten zitting. Kijk voor meer foto’s bij portfolio van BloomInspiration.

De lunchroom is geopend van ma t/m vrij van 10.00u – 17.30u
De Onthaasting, Stationsstraat 42a, Amersfoort


Please follow and like us: