Nog meer paas inspiratie!

Afgelopen week kon je al aan de slag met de vaasjes van gerecyclede jam-potjes voor op de paastafel  en de leuke paas-hangers die illustratrice Karen Weening speciaal voor BloomInspiration maakte. Nu nog 2  leuk zelfmakers om het paasweekend in te gaan. Maak een paaszakje van papier voor een klein kadootje of doe er chocolade-eitjes in. Het paaszakje is geïnspireerd op het zakje van papier wat Karen bedacht voor het PapierAtelier. Makkelijk zelf te maken met mooi inpakpapier of met de door Karen geïllustreerde diy paaszakje. Download hier het diy paaszakje en het stappenplan van het PapierAtelier.

beeldstrook_diy pasen 01

 

Naast een cadeauzakje kun je ook je paastafel versieren met een krokusbol in een zelf beschilderde ei. Blaas de eieren eerst leeg door er aan 2 kanten een gaatje in te prikken. Daarna schilder je de eieren in de kleur die je wilt of bij je paastafel past. De krokusbollen koop je bijvoorbeeld bij een bloemenwinkel of tuincentrum. Zet de eieren met krokusbollen in mooie schaaltjes met chocolade-eitjes voor een speels effect.

Fijne Paasdagen!

Foto 1: inpakpapier nieuwe collectie Tinne+Mia via Kadodesign, handgeschept papier groot en klein met bloemenblaadjes van Bureau Bewust, kunstkaart ‘Passiebloem’ van Piet Modriaan uit de collectie van Gemeente Museum Den Haag, foto 2: schaaltje Serax Aqua serie via Kookwinkel Oldenhof, papieren vlinders Jurianne Matter via Ompak.

Please follow and like us: