We love Velvet: Amazona nieuwe collectie krijtverf!

Amazona Krijtverf heeft een nieuwe verflijn: ‘de velvet collectie’! Met wel 6 fijne en nieuwe kleuren. Het kleurenpalet is geïnspireerd op het ‘je ne sais quoi’- gevoel dat voor Christel van Bragt, founder Amazona, haar liefde voor Parijs typeert. De nieuwe collectie doet haar denken aan de prachtige ‘effortless chique’ interieurs met rijke stoffen.

Amazona Krijtverf Velvet Collectie ©BloomInspiration

Verfkleuren
De 6 kleuren bestaan uit Velvet Clay, Velvet Pink, Velvet Green, Velvet Peach, Velvet Purple en Velvet Mud. De kleuren zijn eindeloos te combineren. En door de matte uitstraling van de natuurlijke krijtpigmenten ervaar je de verf als een velvet structuur.

Paris Chique
Wie denkt aan Paris Chique, denkt aan boutique hotels, rijkelijk gedecoreerd en luxe ingericht. Fluwelen stoffen, velvet meubels en een ‘touch of gold’ geven het interieur een luxe uitstraling. Je haalt deze stijlvolle en luxe sfeer makkelijk in huis door een wand te schilderen in een van de nieuwe verf kleuren uit de velvet collectie van Amazona. Kies voor een lambrisering voor een extra stijlvol effect!

Amazona Krijtverf Velvet Collectie ©BloomInspiration

100{e1b2d0a3dc0b2bac1e3ba55fda11cc2549877d2e8b37563778fd84c9c98bebe1} ecologisch
Er worden geen dierlijke producten in de krijtverf van Amazona gebruikt. Het wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd uit uitsluitende hoogwaardige, minerale bestanddelen en natuurlijke pigmenten. Het bevat geen weekmakers, geen oplosmiddelen of andere ongezonde stoffen. Dit maakt de krijtverf 100{e1b2d0a3dc0b2bac1e3ba55fda11cc2549877d2e8b37563778fd84c9c98bebe1} ecologisch en daarmee uniek in Nederland.

visuals t.b.v. fotografie Amazona Krijtverf ©BloomInspiration

Fotografie nieuwe collectie
BloomInspiration vertaalde de velvet collectie naar een serie interieurbeelden en verzorgde hiervoor de styling en de fotografie. De beelden worden ingezet voor de website, pr & communicatie doeleinden ter promotie van de nieuwe collectie van Amazona Krijtverf.

www.krijtverf-kalkwas.nl

Please follow and like us: