Binnenkijken BloomInspiration

Binnenkijken bij BloomInspiration thuis

In de blog over ‘Kleurrijke dahlia’s en keramiek‘ kon je al een kleine sneakpeak in mijn huis krijgen. En in deze blog kun je een klein kijkje nemen in mijn huis. Onlangs hebben we de eetkamer helemaal opgefrist en de muren in een compleet andere kleur geschilderd, van wit naar donkerblauw. De eetkamer was toe aan een opfrisbeurt en naast dat we de muren en plafond opnieuw wit hebben geschilderd wilden we ook een eye-catcher muur maken.

Binnenkijken BloomInspiration

Op de muur met 3 planken hadden we een behang van Eiffinger, ook heel leuk maar na zoveel jaar ook weer toe aan iets nieuws. Op de planken staat veel van mijn keramiek-collectie uitgestald. De kleur op de muur moest dan ook een mooie achtergrond worden die past bij de keramiek-collectie, dan wel de collectie meer naar voren brengt. De kleur Yippee Blue van Histor heeft een mooie diepblauwe kleur en zorgt voor een mooi contrast met het keramiek. Door de planken mee te schilderen in dezelfde kleur verf krijg je een mooie egale wand waardoor de aandacht nog meer naar het keramiek uitgaat.

Binnenkijken BloomInspiration

Om de tegenoverliggende wand wat meer te betrekken bij de blauwe muur ben ik op zoek gegaan naar een blauw bordje van keramiek. Tijdens het Designkwartier Festival in Den Haag dit blauwe bordje tegen van de Intuïtiefabriek. Het bordje is onderdeel van het serviesgoed wat de Intuïtiefabriek in opdracht voor Zebedeus Café van Just Haasnoot hebben ontworpen. De andere 2 bordjes zijn een co-productie van Maartje van Noort en Elke van den Berg en vond ik bij Blur Your Life in Amersfoort. Het kastje aan de muur hebben jullie al eerder gezien in de blog ‘Brocante Kastje wordt Pronkkastje met Amazonakrijtverf‘ en heeft nu een mooi plekje aan de muur gekregen. Het stallampje vonden we in de Sip & Clara Pop-up Store tijdens een van de Flinkjeboskje Festivals in Hemelum. We pimpten de stallamp met een groen strijkboutsnoer en gaven het lampje een nieuwe functie als tafellampje. De kleur Yippee Blue van Histor pakte boven verwachting mooi uit vinden jullie ook niet?

 

 

 

Please follow and like us: