Zomerstyling schelpen + paper flowers

Zomerstyling: schelpen & papieren bloemen

Met de warmte van afgelopen week liepen we allemaal een tandje langzamer. En hielden we af en toe een siësta op het heetst van de dag. Je kunt wel zeggen een zinderde zomerhitte! En dan zoek je maar wat graag verkoeling op. Een heerlijke avondwandeling met een klein briesje wind langs is een aangename verkoeling. Helemaal zen met je blote voeten in het zand. Ondertussen verzamel je schelpen en scheermessen die door de zee op het land zijn gespoeld. Leuk voor thuis om een zomers hoekje te stylen met je schelpenvondsten. Dus kom je binnenkort op het strand, vergeet dan vooral niet wat schelpen te verzamelen!

Zomerstyling schelpen + paper flowers

Styling schelpen & papieren bloemen

Spoel bij thuiskomst de schelpen schoon en decoreer ze speels op tafel of op een kastje. Combineer met die leuke papieren bloemen van Jurianne Matter. De Kore papieren bloemen worden geleverd in een makkelijk DIY pakket. De papieren bloemen zijn heel makkelijk los te maken. Met het ijzerdraad maak je stengels zodat ze mooi op de vaas kunnen staan. Het kleurenpalet van deze bloemen past helemaal bij de kleurtrend Terra Roze. Je maakt met 1 setje bloemen in een handomdraai een boeket of bloemenkrans. Zo kun je lekker lang nagenieten van de zomerse strandwandeling bij de zee!

Zomerstyling schelpen + paper flowersJurianne Matter – Kore papieren bloemen

In 2008 startte Jurianne Matter haar label onder haar eigen naam. In haar ontwerpen komen haar drang naar mooie dingen uit vinden, de liefde voor papier en haar behoefte aan kleine rituelen allemaal samen. De ontwerpen hebben allemaal overeenkomsten: papier, craft, rituelen, tradities en lieve printjes. Alles wordt ook nog eens eco-vriendelijk geproduceerd.

Jurianne Matter Kore-Papieren Bloemen

Het idee voor deze papieren bloemen kreeg Jurianne Matter toen ze door een groot veld langs het water liep. Er waren rietpluimen, distels en gekke gras- en varensoorten, dat was zo’n mooie wilde combinatie! Kore (genoemd naar de dochter van Demeter, de Griekse godin van de landbouw) is een dubbel duurzaam boeket. Het verwelkt niet en het heeft rustige kleuren die naadloos in je interieur blijven passen. Samen met de schelpen van het strand past het helemaal bij het trendkleur Terra Roze, en Spiced Honey kleurenpalet, zie ook de trendblog Terra Roze op BloomInspiration.com

Meer info of andere mooie papieren producten: www.juriannematter.nl

Op de foto’s v.l.n.r.: stoel via brocante winkel Geartsje geschilderd in de kleur Pink Nudity van Flexa, muur geschilderd met krijtverf kleur Spiced Honey van Flexa, krans met strobloemen ring van Dille & Kamille, Cotton Cord grijsgroen via Ompak, kop espresso Terracotta van Archive Studio, roze glazen schaaltje privebezit, vaasje Dille & Kamille geschilderd in de kleur Pink Nudity van FlexaNL, plaid van ByMölle, glazen laboratoriumvaas via VINT Amersfoort, Kore papieren bloemen van Jurianne Matter, bonsai-schaartje van Sissy-Boy.

Deze blog mede mogelijk gemaakt door Jurianne Matter en FlexaNL.

 

Please follow and like us: